Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ‘mixing tales’

We houden het graag simpel en helder. Daarom geen lange ingewikkelde juridische teksten. Is er je na het lezen nog steeds iets niet duidelijk?
Twijfel je over je rechten of plichten? Heb je een vraag over je bestelling of levering? Heb je vragen of opmerkingen bij deze algemene voorwaarden? Stuur ons dan een mailtje via hello@nsane.be. Wij gaan ervan uit dat in onderling overleg alles besproken én opgelost kan worden.

ARTIKEL 1 – ONZE IDENTITEIT

Wij zijn Mixing Tales BVBA:
 1. Telefoon: 04 71 07 28 27 of 04 92 72 33 03
 2. Mailen: hello@nsane.be
 3. Langskomen: Galileilaan 92 Unit B24, 2845 Niel, België
 4. Ben je leverancier? En wil je langskomen? Maak dan wel eerst even een afspraak door ons te bellen of te mailen via bovenstaande contactgegevens.
 5. Ons BTW-nummer: BE 0632.982.903 en ons rekeningnummer voor online bestellingen: BE88 3631 8712 2841

ARTIKEL 2 – TOEPASSELIJKHEID.

Wij doen hard ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor jou doen en wat wij van jou verwachten. Natuurlijk, dat geldt alleen als je iets bij ons koopt of hebt gekocht.
Het plaatsen van een bestelling op de website geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van onze algemene voorwaarden die steeds beschikbaar zijn via de website.
Zo eenvoudig is het.

ARTIKEL 3 – HET AANBOD.

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, en natuurlijk wat het kost.
We beschrijven altijd zo volledig en nauwkeurig mogelijk wat we je verkopen en hoe het bestelproces zal verlopen.  De beschrijving is in elk geval voldoende gedetailleerd om je een goede beoordeling te laten maken. Als we gebruik maken van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden goederen en/of diensten. Vergissen is echter menselijk en als we ons overduidelijk vergist hebben, zijn we niet verplicht om je alsnog te leveren.
Om een product aan te kopen, voeg je het product toe aan je winkelmandje. Nadien geef je je contactgegevens en facturatiegegevens in. Vervolgens kies je je wijze van levering (meer informatie over de leveringswijzen vind je in artikel 11). In de laatste stap krijg je een overzichtspagina, aanvaard je onze algemene voorwaarden en bevestig je je betaling door het indrukken van de bestelknop met als bijschrift “bestelling met betalingsverplichting”. Als je deze stappen hebt doorlopen, is je aankoop definitief.
Door het plaatsen van een bestelling voor alcoholische dranken bevestigt de klant dat hij minimaal 18 jaar oud is. Bij twijfel over de leeftijd van de klant behouden we ons het recht voor om de bestelling te annuleren.

ARTIKEL 4 – DE OVEREENKOMST.

Je bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we je bestelling bevestigen per mail en zodra we voor je betalingstransactie met krediet- of debetkaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben. We bieden volgende betaalmiddelen-en mogelijkheden aan
 • iDeal
 • Bancontact/ Mister Cash
Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van jouw bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder kunnen we niet aanvaarden of verwerken.
Je doet online zaken met ons in een veilige webomgeving. Daar werken wij en de provider van onze website iedere dag aan. Om een veilige online betaling en de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen, versleutelen we de transactiegegevens bovendien met SSL-technologie bij het versturen over internet . Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het “slotje” in de onderste statusbalk van je browser.
Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je wel minstens 18 jaar oud zijn.  Als je geen 18 bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen.  Als we merken dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, kunnen we deze bestelling weigeren.
Betalingen worden 

ARTIKEL 5 – HERROEPINGSRECHT.

Je hebt een product gekocht of een bestelling geplaatst waar je niet blij mee bent? Dat vinden we jammer! Gelukkig kan je wel binnen de 14 dagen na ontvangst non food producten retourneren indien je hebt besteld als consument. Je hoeft hier zelfs helemaal geen reden voor op te geven. ‘Daarom’ kan dus gewoon. We doen ons uiterste best om de terugbetaling binnen de 10 werkdagen te regelen.
Hou er rekening mee dat voedingswaren niet geretourneerd kunnen worden.
Er geldt maar 1 voorwaarde: de producten moeten ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd teruggestuurd worden naar het adres hierboven vermeld.
Jij wil vast graag dat alles vlot verloopt. Komt goed uit. Want dat wij willen wij namelijk ook! Stop daarom een kopie van de factuur bij de teruggestuurde producten. Dan vinden wij makkelijk alles terug en kunnen we vlot alles regelen.
Als je goederen wil terugsturen kan je bovendien gebruikmaken van volgend modelformulier voor de herroeping:
“MODELFORMULIER VOOR HERROEPING”
Aan Flavor Shop BV, gevestigd te Edingsesteenweg 3, 1755 GOOIK  :
  – Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)
  – Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

  – Naam/ Voornaam consument(en)
  – Adres consument(en)
  – Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
  – Datum
  (*) Doorhalen wat niet van toepassing is.”

ARTIKEL 6 – UITSLUITING HERROEPINGSRECHT.

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

 1. Producten waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend/ kapot is.
 2. Ingewisselde of ingevulde vouchers of cadeaubonnen.
 3. Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
 4. Producten die snel bederven of met een beperkte houdbaarheidsdatum.

ARTIKEL 7 – DE PRIJS.

Er is geen verschil tussen de prijzen bij ons in de winkel, op verplaatsing zoals beurzen en markten en op onze website.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 6% btw, behalve voor producten waarbij 21% van toepassing is (bijvoorbeeld alcohol).
Verzendkosten bedragen 5,60 euro bovenop je bestelling in België en 7,50 euro in Nederland. Voor verzending naar andere landen binnen Europa gelden andere tarieven, deze kan je raadplegen op onze webshop.
Deze tarieven gelden voor consumenten. Voor bedrijven zijn andere tarieven van toepassing.

ARTIKEL 8 – CONFORMITEIT.

Wij garanderen dat onze goederen conform zijn aan je bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die je ervan mag hebben rekening houdende met de specificaties van het product.  Wij garanderen je natuurlijk ook dat onze goederen voldoen aan alle op het ogenblik van je bestelling bestaande wetten.

ARTIKEL 9 – LEVERING EN UITVOERING.

Wij doen ons best om jou goed van dienst te zijn. Dat proberen we keihard. Echt waar!
Als je op werkdagen iets bij ons bestelt, brengen we je pakje binnen de 3 werkdagen naar het postkantoor voor verzending. Of als we iets anders met je hebben afgesproken.
Als we een besteld product niet meer kunnen leveren, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten. Je hebt dan de keuze. Ofwel krijg je je geld terug, ofwel bieden we je een alternatief aan.
We kunnen je bestelling sturen naar België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland. We leveren ook naar een aantal andere Europese landen, maar wel steeds onder voorbehoud van aanvaarding van de bestelling door ons. De producten worden opgestuurd naar het verzendingsadres dat je opgeeft bij het bestellen (thuisadres of ander adres).
Wij leveren nooit buiten de Europese Unie. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor zendingen buiten de EU. Het transport en de eventuele bijkomende kosten kunnen nooit verhaald worden op Mixing Tales.
Onze verzendingen gebeuren steeds op ons risico. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om goederen die verloren gaan in de post.  Als je ons echter goederen terugzendt binnen de 14 dagen na aankoop omdat je ze liever niet wil houden, ben jij verantwoordelijk voor het transport.
Door het aanvaarden van het pakket, ga je er mee akkoord dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Als je pakket met de bestelling beschadigd lijkt, moet je het pakket weigeren en laten terugsturen.
Bij een probleem met de levering van je bestelling contacteer je altijd best onze klantenservice via artikel 1 uiterlijk 2 dagen na ontvangst van het pakje. Wij proberen immers steeds een goede oplossing te vinden voor elk mogelijk probleem met de levering van je bestelling.
De op de website aangegeven levertijden gelden steeds als indicatie en niet als bindende termijn. Wij stellen alles in het werk om de aangegeven levertijd te respecteren. Als wij niet binnen 30 dagen kunnen leveren, verwittigen wij je altijd voor het verstrijken van deze termijn.  Als wij dat niet doen, kan je kosteloos afzien van je bestelling.  In dat geval betalen wij je uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug.

ARTIKEL 10 – BETALING.

Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct na ontvangst je bestelling in orde.
Klopt er iets niet met je betaalgegevens? Laat het ons dan weten via onze contactgegevens in artikel 1.

ARTIKEL 11 – KLACHTENREGELING EN GESCHILLEN.

Heb je ondanks al onze zorgen toch nog een klacht? Dan is dat uiteraard zeer vervelend. We doen er dan ook alles aan om je klacht te verhelpen. Uiteraard hebben we daar een procedure voor. Als je een klacht hebt, laat het ons dan vooral snel weten via Artikel 1. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen. Uiterlijk binnen 2 werkdagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of je hoort van ons hoeveel tijd we nodig hebben om het probleem recht te zetten.
Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken bevoegd.  Indien om redenen van internationaal recht toch een ander recht van toepassing is, zal bij de interpretatie van huidige algemene voorwaarden in de eerste plaats teruggegrepen worden naar het Belgische Wetboek Economich Recht.
De toepassing van het Weens koopverdrag wordt uitdrukkelijk uitgesloten.
Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de Federale Overheid bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een gekwalificeerde entiteit. U kan de Consumentenombudsdienst bereiken via deze link: http://www.consumentenombudsdienst.be//nl

Alternatief kan je ook met je klacht terecht bij het Online Dispute Resolution (ODR) platform van de Europese Unie. Volg daarvoor deze link : https://ec.europa.eu/odr/

ARTIKEL 12 – JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens verwijzen we jou door naar onze Privacy policy.
Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.