Press

N’SANE is een nieuw, uniek en veelzijdig merk met als missie een nieuw segment in de (alcoholvrije) drankenwereld te creeëren.
Zonder toevoeging van suikers, geur-, kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen bieden we voor IEDEREEN een gezonde keuze.
Met N’SANE spreken we zowel professionals als particulieren aan en bieden we veelzijdigheid, gebruiksgemak én gezondheid in een handomdraai.
Met slechts 4 – 5 cl N’SANE maak je de lekkerste warme of koude dranken, mocktails, cocktails en nog veel meer. 
De basis van N’Sane is flavor! Onze verschillende varianten zijn stuk voor stuk echte smaakbommen! Door kwalitatieve, pure sappen te combineren met kruiden verkrijgen we steeds een onweerstaanbare én unieke smaak.
Besides taste, health is the second aspect of our foundation. During the production process, our drinks are briefly heated and then quickly cooled for maximum preservation of vitamins.
N’Sane is lekker zoet door de natuurlijke suikers die aanwezig zijn in de rijpe vruchten die we nauwkeurig selecteren voor onze sappen. Daarnaast werken we met een Belgische suikervervanger, Zùsto, die boordevol gezonde voedingsvezels bevat.
Taste and health are our foundation.
From there we build on our quality..
Zo werken we enkel met de beste sappen die we zorgvuldig selecteren en meteen na aankomst verwerken.
Aangezien we onze production ourselves, houden kunnen we het proces op de voet volgen. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen waar we naar streven én die jullie van ons gewoon zijn!
N’SANE wordt gemaakt door 3 jonge ondernemers uit de provincie Antwerpen die elkaar tijdens de lockdown leerden kennen en deze vreemde periode gebruikten om iets moois op te bouwen.Samen streven ze naar puurheid, gezondheid en veelzijdigheid.
meer info en recepten via www.nsane.be
Neem gerust contact op voor meer info of beeldmateriaal via hello@nsane.be
Shopping Cart

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.